Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Markant Grobbendonk Bouwel presenteert veelzijdig jaarprogramma

markant

Op woensdag 7 september presenteert Markant Grobbendonk Bouwel haar veelzijdig jaarprogramma voor het nieuwe seizoen 2022-2023. Ze hebben een boeiend en gevarieerd programma voorbereid met uitstappen, workshops, lezingen.

Kom dus zeker kijken wat er dit seizoen allemaal valt te ontdekken, beleven en vooral, genieten.

'We verwelkomen u op het adres van Aap Normaal, de praktijk van kinder- en gezinscoach Evy Vandenbril. Zij is één van de zes opmerkelijke Markante dames uit Grobbendonk die we tijdens de avond in de kijker zullen zetten: Evy van Aap Normaal, Kathleen van Merrith Menta, kleurcoach An van Annabelle, Veerle van À Volonthée.

Het zijn 1 voor 1 toppers met een prachtig, avontuurlijk en pakkend verhaal. Tijdens een interview op de sofa mogen zij terecht een keertje pronken in de Markant etalage en ons inspireren met hun leerrijke ondernemingservaringen.

Als klap op de vuurpijl vieren we Fanny voor al haar jaren dienst in het bestuur. Dankzij haar onverminderde inzet mag Markant Grobbendonk-Bouwel bijna 50 kaarsjes uitblazen.
We zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste dames die in Fanny's voetsporen willen treden. Twijfel niet, maar zet de stap en kom in het bestuur.

Gedurende deze avond bieden we een hapje en een drankje aan. Wanneer: woensdag 7 september om 19.30u - waar: Coachingruimte Aap Normaal, Astridplein 36a, Grobbendonk.

Wie: leden en niet-leden

Toegangsprijs: 15 euro leden en niet-leden - voor een goede organisatie graag uw deelname bevestigen vóór 2 september op markantgrobo@gmail.com

Astridplein 36a, Grobbendonk, België

markant

Deel dit artikel