Het in Eindhoven gevestigde intoAction sluit zich aan bij iO (voorheen Intracto Group uit Herentals).

Door de acquisitie van intoAction wordt iO één van de meest vooraanstaande digital marketing-experts in zowel de Adobe Suite, Salesforce, als in HubSpot. Met straks in totaal bijna 200 marketing automation- specialisten, verdeeld over verschillende campussen.

Voor iO betekent deze stap een aanvulling op de gewenste full-service en end-to-end propositie, waarbij iO klanten wil laten excelleren in de domeinen strategie,

70 digitale professionals met een sterke focus op de Adobe Suite

Het in 2009 opgerichte intoAction ontwikkelt duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van marketing, sales en service.

Met ruim 70 professionals helpt intoAction organisaties om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij hun klanten optimaal kunnen bereiken, binden en bedienen.

Het doet dit onder andere voor AkzoNobel, ETEX, FrieslandCampina, Philips, Rockfon en Signify. intoAction behoort tot de top10 van Best Medium Workplaces van Nederland (#8 Great Place to Work 2021).

Van specialist naar volledige end-to-end ondersteuning

René Lammers, Directeur intoAction: "Als specialistisch bureau zijn we altijd bezig om vooruit te kijken en de kansen in de markt voor onze klanten te spotten.

Behalve specialisten zijn we ook doeners, ontdekkers en teamspelers. We willen graag méér betekenen voor onze klanten dan we vandaag al doen. Met de keuze voor iO kunnen we hen nu een nóg breder aanbod aan diensten aanbieden. En zo hun groei versnellen en tevens meer groeimogelijkheden bieden voor onze medewerkers."

Brian Hirman, Director M&A iO: "Vanaf het eerste gesprek met René en Willem (Directeur Marketing en Business Development) was er sprake van een klik. Het is een gevestigd bureau met een indrukwekkend trackrecord en een uitstekende reputatie. Voor alle marketing- teams van iO is de aansluiting van intoAction bij ons een geweldige stap voorwaarts vanwege hun grote kennis en kunde op dit gebied."

iO Campus Eindhoven groeit en bloeit

Pieter Janssens, CEO iO: "Voor zowel iO in het algemeen als voor Campus Eindhoven in het bijzonder krijgen we er met intoAction een zeer interessant team bij. Hun grote expertise in digital marketing is uiterst waardevol.

Met hun knowhow zal iO de komende jaren ook in dit specialisme écht een grote marktspeler worden. Het is evident dat al deze kennis en bewezen ervaring een sterke toevoeging is aan onze end-to-end propositie."

Op de foto vlnr. : Willem Corbijn, Pieter Janssens, René Lammers en Zenja Lammers.