Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MASH Fly In 2023 - spectaculaire "Model Airshow" in Wiekevorst

MASH

Modelvliegclub MASH uit Wiekevorst maakt zich klaar voor op de jaarlijkse Fly-In tijdens het eerste weekend van juli. Op zaterdag 1 en zondag 2 juli  zal het mooiste en het meest spectaculaire op het gebied van radiobestuurde modelluchtvaart in Wiekevorst te zien zijn.

Tijdens het volledige weekend is er een doorlopend programma, zowel zaterdag als zondag gaan de vrije vluchten vanaf 10u00 van start. Dit betekent dat de aanwezige piloten om beurt hun toestellen voorvliegen, een ervaren commentator zorgt voor de nodige achtergrondinformatie. Alle facetten binnen de hobby komen aan bod: kunstvlucht, zweefvliegen, helikopter, tweedekker, driedekker,... twee motor, drie motor,... kortom, voor elk wat wils.

"Snoepdroppings"

Om de kleintjes te plezieren zijn er in de loop van het weekend ook verschillende snoepdroppings voorzien, onder andere om 14u00 en om 16u00. Meerdere modellen worden met snoep geladen, vliegen een korte vlucht en naar grote vreugde van de kinderen wordt de snoep nadien voor hen op het vliegveld gedropt.

 

"Pitwalk"

Een leuk extraatje is de mogelijkheid voor het publiek om de modellen van dichtbij te ontdekken. Hiervoor wordt de toegang tot de pits opengesteld tussen 12u en 12u30. Dit is een eenmalige gelegenheid voor elke bezoeker om vanaf de eerste rij alles te kunnen bewonderen en de bouwers/piloten van deze kunstwerken te ontmoeten. Enkele unieke foto’s van dichtbij zijn op dat moment uiteraard ook een must.

 

Omdat we een zo ruim mogelijk publiek willen aanspreken en iedereen de gelegenheid willen geven te komen proeven van onze hobby is de toegang het volledige weekend gratis.  Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt van het terrein en dranken en snacks zijn aan democratische prijzen te verkrijgen.

Ook bij minder goed weer gaat het evenement gegarandeerd door.

Model Aero Club Heist is gebaseerd in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg). Ons vliegterrein is gelegen langs de Wiekevorstse Goorweg 42  Wiekevorst, waar we beschikken over een unieke graspiste van 150m lang en 50m breed. Omwille van de ruime lengte en ook het feit dat deze piste zeer goed aanvliegbaar is, kunnen ook zeer grote modelvliegtuigen perfect worden voorgevlogen tijdens de Fly-In.

MASH Wiekevorst

MASH Wiekevorst

Goorweg 42 , Wiekevorst, België

MASH

Deel dit artikel