De komende dagen nemen aannemers Westerlo extra onder handen.

Voor fietsers

Hou rekening met asfalteringswerken tot vrijdag 5 april op het fietspad in de Oevelse dreef en op de fietsroute op de oude spoorwegbedding Herentals-Aarschot.

Herstellingen betonvakken Nijverheidsstraat Oevel

In de Nijverheidsstraat is aannemer Hoogmartens bezig met betonwerken. Van maandag 9 tot vrijdag 13 april is daarom op het kruispunt Nijverheidsstraat-Moleneinde-Lindenstraat de 'arm' richting vleeswarenbedrijf Ovi afgesloten. Mee
Verbreding stoep ter hoogte van Lindenhof in Lindenstraat Oevel

Ter hoogte van het Lindenhof in de Lindenstraat in Oevel wordt de stoep verbreed.

Vernieuwing verhoogd kruispunt Heieinde-Asterlaan Oevel

In Heieinde in Oevel wordt het verhoogd kruispunt met de Asterlaan vernieuwd. De werken duren nog tot 30 maart. De aannemer moet enkel nog de fietspaden aanpassen. De omleiding via de Bloemenwijk is voorbij.

Herstelling betonvakken Gravin de Merodestraat en Hoog Heultje

In de Gravin de Merodestraat en Hoog Heultje in Heultje worden een aantal betonvakken vervangen. Ter hoogte van de werkzones geldt er beurtelings verkeer. Ook aan het kruispunt met Stippelberg wordt gewerkt. Daar worden de klinkers van de fietspaden en oversteekplaatsen vernieuwd. Richting Hulshout (Hulshoutsesteenweg) en Stippelberg zijn er omleidingen.
Vervanging stoepstenen de Merodedreef Westerlo

In de Merodedreef in Westerlo worden de stoepstenen aan beide kanten

vernieuwd. De stukken tussen de Boerenkrijglaan en de Koning Leopoldlaan en tussen de Polderstraat en de grens met Herselt zijn zo goed af. De volgende zone die aan de beurt komt is die tussen de Boerenkrijglaan en de Sint-Lambertusstraat.