U bent hier

Massale belangstelling voor 10e 'Replay Festival' en 'Afterwork Festival' : 'Alles overdekt en verwarmd'

Herentals | Kempen regio | Neteland
25.04.2019 - 10.19u
Door: Herman Gezelle

Kempense festivalopeners Replay en Afterwork Festival zijn klaar voor een recordeditie.  Het is momenteel druk in het Herentalse Netepark, want de Hap Group is er volop bezig met de festivalopbouw.

Vrijdag kan je er terecht voor het 'Afterwork Festival' en zaterdag worden er duizenden muziekliefhebbers verwacht voor de 10e editie van het 'Replay Festival'.

Organisator Jelte Lambaerts: "Het wordt een recordeditie voor het 'Afterwork Festival', want er zijn nu al meer kaarten verkocht dan vorig jaar. Heel wat bedrijven zijn aanwezig op de afspraak om business en pleasure te combineren.

Met 2.000 bezoekers zijn we straks opnieuw 'het grootste afterwork festival van België'. Dat wil zeggen dat we vrijdag de 2 grootste tenten op ons festivalterrein openen.

Alles is overdekt en verwarmd, en daardoor zijn we niet afhankelijk van het weer. Voor de sfeer zorgen o.a. DJ Frank, DJ Ward en Cherry Moon Trax."

10e Replay Festival

In de slipstream van het succesvolle 'Afterwork Festival', wordt de 10de editie van het 'Replay Festival' eveneens een voltreffer. Jelte Lambaerts: "De opener van het festivalseizoen doet het zeer goed, want we hebben inderdaad nu al meer kaarten verkocht dan de voorbije jaren.

Op ons festival kan je dit jaar meer dan 30 acts aan het werk zien in De Serre, Tuin, Hard Zone en Rave Bos.

De start van de zomer wordt op het gezelligste festival van De Kempen gevierd met headliners Jebroer ('Kind van de Duivel', 'Gaan met die banaan'), $hirak (producer van o.a. Boef en Lil'Kleine) Murdock, Mark With a K, Da Tweekaz en DJ MANDY, dé Gentse vrouwelijke hardstyle-dj die momenteel gigantisch populair is.

Nieuw op ons festivalterrein is de Club Unit, waar je kan kennismaken met Epic Shelters LIONGA. Een Belgische primeur. De VIPs krijgen dit jaar een bijzondere plek en staan letterlijk 'achter' de hardstyle-dj's. De voorbije dagen was het prima festivalweer en dat voelen we aan de ticketverkoop."

Vrijdag 26 april kan je in het Herentalse Netepark naar het 'Afterwork Festival' en zaterdag 27 april ben je er welkom voor de 10e editie van het 'Replay Festival'.

Voor tickets en info: www.replayfestival.be  www.afterworkfestival.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto