U bent hier

Massenhoven - Herenthout : 2-2, Tongerlo-Noordstar 1-4

Herenthout
03.12.2012 - 09.00u
Door: Herman Gezelle

Luyten scoorde in 3e provinciale C voor Herenthout tweemaal. In de laatste minuut liet de bezoekende doelman een bal door zijn handen glippen en stond het 2-2.

VC Massenhoven – KFC Herenthout: 2-2

Onze roodgroenen hebben een zuur gelijkspel behaald op Massenhoven. In de allerlaatste minuut stelde de thuisploeg pas gelijk.
De wedstrijd kon niet beter beginnen voor KFCH want na amper vijf minuten had kersverse vader Luyten de 0-1 al op het bord gezet. De thuisploeg kon hier maar weinig tegenover zetten en Herenthout bleef baas over de partij. De echte grote kansen om de score uit te breiden kregen we in de eerste helft niet meer te zien, tot wanneer de bal in de 45e minuut op de stip ging voor Massenhoven. De speler faalde niet en 1-1 met de rust. Het was trouwens al de zevende! penalty die KFCH tegen krijgt dit seizoen.

De start van de tweede helft leek wel een kopie van de eerste want opnieuw Luyten zorgde met een volley meteen voor de 1-2 voorsprong. Halverwege de tweede helft kreeg diezelfde Luyten opnieuw een kans, maar zijn schot was niet hard genoeg om aanspraak te kunnen maken op een doelpunt. De laterale pas op de vrijstaande Van Dael had hier misschien een betere keuze geweest. Iets later mocht Massenhoven een vrijschop nemen op een interessante plaats. Gelukkig voor KFCH zoefde de bal maar net langs de paal. Met nog tien minuten te spelen in de reguliere tijd begon de thuisploeg de bal naar voren te pompen om alsnog de gelijkmaker proberen te scoren. Herentout leek alle ballen te kunnen ontzetten tot in de 97e minuut de bal toch goed viel voor Massenhoven en deze via de modder in doel werd gekopt (2-2).
Twee tegendoelpunten dus voor Herenthout in de laatste minuut van elke helft. Zuur puntenverlies noemen ze dat…

Volgende week kans op revanche tegen Oelegem.

Noordstar blijft in vierde provinciale D leider na een 1-4 overwinning in Tongerlo. Smeyers, Hendrickx en Caers brachten Noordstar op 0-3. Stijnen scoorde voor Tongerlo tegen op strafschop. Caers maakte nog 1-4.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto