Ruim twee jaar na zijn deelname aan het populaire tv-programma Steracteur, Sterartiest komt er dan toch een muzikaal vervolg aan de deelname van acteur Mathias Sercu.

De winnaar van het derde seizoen van Steracteur, Sterartiest kreeg in 2009 vaak heel wat kritiek van singer-songwriter Tom Helsen en laat nu net de man die Mathias Sercu ook een plant noemde een nummer voor Mathias geschreven hebben. Ze doken samen de studio in en het resultaat mag er zijn. "Happy For The First Time In My Life" is een rustig nummer. "En dat past perfect bij Mathias.

Tijdens Steracteur, Sterartiest zong Mathias vaak nummers die hij niet echt aan kon. Ik merkte toen dat hij vooral goed was in rustige nummers en dit nummer past perfect bij Mathias", aldus Tom.

"Niemand wist dat ik iets met zingen deed en dus zou niemand me ooit gevraagd hebben om iets op te nemen. Tom Helsen heeft me via Facebook gevraagd of ik interesse had in het nummer. Mijn dochter vond het trouwens opmerkelijk dat de titel Happy bevat en het toch zo’n rustig nummer is. Ik was meteen verliefd op het nummer en heb het ondertussen opgenomen."


Bron : Showbizzsite.be