U bent hier

The Mavericks op Sjock Gierle! Fun guaranteed

Internationaal | Lille
15.04.2016 - 20.01u
Door: Herman Gezelle

Sjock gaat dit jaar op vrijdag 8 juli van start met Old Country - Alt Country - Tex Mex met een exclusieve supershow van de legendarische The Mavericks.  Wat een top-verrassing!  Knap van Sjock.

Andere bands op vrijdag zijn Smokestack Lightnin' and Friends en ook The Rob Ryan Roadshow. Verder verwachten ze  binnenkort nog de bevestiging van één extra band.

Je zou het misschien niet zeggen, maar we zijn nog slechts 12 weken voor de start van een nieuwe Sjock-editie verwijderd. 

Nieuwe aankondigingen

Ook zijn er nog 2 aanvullingen voor de main stage op zaterdag. Garage Rock'n Roll Powerpop trio Fuzzy Vox en Flat Duo Jets (Dex and Crash), featuring Dex Romweber vullen de afiche verder aan.

Op zondag zullen de Belgische streetpunkers The Agitators het hoofdpodium openen. Later op de dag opnieuw The Supersuckers.

The Mavericks: feestelijker kan niet !

The Mavericks is een Amerikaanse neotraditional country-band.  De immens populaire formatie bracht in hun bestaan 6 studioalbums uit. Hun grootste hit in België en Nederland was Dance The Night Away uit 1998 - klik op de video's.

De band bestond in zijn bekendste formatie uit:  Raul Malo – zang, gitaar; Robert Reynolds – basgitaar; Paul Deakin – drums, zang; Nick Kane – gitaar, zang.

Tickets :  www.sjock.com

Wees snel, want spoedig Sjock SOLD OUT!

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto