U bent hier

Mediabedrijf gooit de deuren open tijdens Open Bedrijvendag

Geel
05.10.2012 - 10.00u
Door: Herman Gezelle

Het zijn drukke tijden bij Go4it media Group in Geel. Niet enkel verhuisden ze net naar een nieuw kantoorgebouw, dat tijdens de verhuis nog letterlijk in de steigers stond, nu zondag zetten ze de deuren open tijdens Open Bedrijvendag.

Iedereen die dat wil, kan op 7 oktober van 10 tot 17 uur binnenstappen in de wondere wereld van communicatie.
 
Go4it media Group werd in 1998 opgericht door Hans Claesen. Bijna 10 jaar later maakte de eenmanszaak een doorstart met Roel Biesemans en Marieke Deckers als medevennoten. Nu, vijf jaar en 3 kantoren later, zijn er elke dag 7 mensen aan de slag om grafische ontwerpen, websites en mediaplanningen tot een goed einde te brengen. Zo staat het team bedrijven en organisaties bij in het voeren van hun online en offline communicatie. Het bedrijf realiseert tevens Go4it magazine, dat vijf maal per jaar in 76.000 brievenbussen in de regio bedeeld wordt.
 
Net voor de zomer kocht Go4it een kantoorgebouw aan in de Dokter van de Perrestraat in Geel, waar ze vorige vrijdag hun intrek namen. De uitbreiding in ruimte is nodig om op hetzelfde elan verder te kunnen groeien. Wie zondag een bezoek brengt zal het team in actie kunnen zien en krijgt de kans om zelf op de cover van Go4it magazine te staan. Om 11, 13 en 15 uur wordt er een gratis mini-seminarie over doelgerichte communicatie gehouden.

Een bezoek is gratis en vrijblijvend, voor de deelname aan het seminarie wordt gevraagd om vooraf in te schrijven op de website www.go4it.eu.
imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto