U bent hier

Meer dan 100 kinderen bij opening nieuwe speeltuin Hulshout

Hulshout
05.07.2018 - 11.08u
Door: Mark Jaspers

In Houtvenne en Westmeerbeek stonden ze al en nu staan er ook in Hulshout prachtige speeltoestellen: op het Sportpark Joris Verhaegen prijkt een splinternieuwe speeltuin.

Er is goed nagedacht over de speeltoestellen, met inbreng van de jeugdraad en de kindergemeenteraad. De speeltoestellen zijn geschikt voor groot én klein, zodat ook de jongste Hulshoutenaartjes zich goed kunnen uitleven. Daarnaast is de schotelvormige schommel geschikt voor mensen met een handicap. Zo kunnen we echt iedereen een nieuwe speelplaats bieden.

Op 2 juli 2018 werd de speeltuin officieel geopend door Elien Bergmans, schepen van onder meer Sport, Jeugd en Vrije tijd. Zij knipte het lint door dat werd vastgehouden door de kinderburgemeester van Hulshout en een van de kindergemeenteraadsleden.

Ouders en kinderen genoten van een hapje en een drankje onder de stralende zon op de eerste dag van de vakantie. Maar liefst 110 kinderen waren aanwezig om de nieuwe speeltuin direct uit te proberen. Het prachtige weer en de combinatie met het speelplein en het aanwezige sportkamp van AC Hulshout, maakten deze namiddag tot een daverend succes.

Een samenwerking tussen AGB sport, studiebureau Infrabo, de firma Sablo en de gemeente heeft tot dit mooie resultaat geleid.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto