Offline events zijn voor een tijdje niet aan de orde, maar dat neemt niet weg dat kennisdeling ook steeds meer een digitale weg vindt. Voor Intracto zal Steven Van Belleghem, partner bij Intracto, morgen tussen 10u en 11u zijn inzichten delen op de impact van COVID-19 op marketing en communicatie.

Dat de interesse in dit thema groot is, blijkt uit het aantal inschrijvingen. Al meer dan 800 mensen schreven zich al in voor het webinar.

Bedrijven moeten inspelen op dromen en ambities van de consument
Het webinar kwam tot stond op vraag van eigenlijk zowel Steven als van Intracto.

Intracto organiseerde al vrij snel webinars met gemiddeld 250 aanwezigen per webinar. Toen Steven liet weten met een slidedeck bezig was over de impact van COVID-19, werd 1+1 snel 2.

Het webinar van Steven staat stil bij de verwachtingen van klanten eens service en digital convenience de norm worden. De voorbije tien jaar maakten bedrijven het verschil met de beste convenience, nu is het een nieuw minimum. Heb je het: goed, zo hoort het. Heb je het niet: dan verlies je. Wat gaan klanten verwachten als goede service en digital convenience de norm zijn?

Consumenten maken zich over twee zaken zorgen: hun eigen leven en de toekomst van de maatschappij. Iedereen heeft dromen en ambities. Hoe je daar als bedrijf een rol in kan spelen, wordt erg belangrijk om gepast het verschil te maken.

Webinars als waardig alternatief voor offline events

Het aantal inschrijvingen overtreft ook de verwachtingen van Steven en Intracto. Tegelijkertijd toont het echt wel aan dat webinars een volwaardig alternatief kunnen zijn voor grootschalige offline events. Boeiende content zal altijd zijn weg vinden naar het juiste publiek. Het groot aantal thuiswerkers blijft op zoek naar kennis en naar inzichten.

Praktisch

Het webinar gaat morgen (dinsdag 7 april) van 10u tot 11u.

Inschrijven kan via deze link 

Wat verwachten klanten eens service en digital convenience de norm worden?