U bent hier

Meld schade van krachtige storm op zondag 10 maart voor 31 maart

Mol
14.03.2019 - 10.20u
Door: Mark Jaspers

Het gemeentebestuur vraagt alle inwoners om de schade van de storm op zondag 10 maart zo snel mogelijk te melden. Na bundeling van deze gegevens kan het gemeentebestuur een aanvraag indienen om erkend te worden als rampgebied.

Elke inwoner kan tot uiterlijk 31 maart eventuele geleden schade overmaken via www.gemeentemol.be > E-loket > Meld stormschade 10 maart 2019.

Vermoedelijk hebben tal van inwoners schade opgelopen door de krachtige storm op zondag 10 maart. Als het totale schadebedrag voor onze gemeente voldoende hoog is, kan de Vlaamse regering beslissen dat het om een 'uitzonderlijke' situatie ging. In dat geval wordt het rampenfonds ingeschakeld en kunnen bepaalde schadelijders een gedetailleerd dossier indienen.

Informatie goed bijhouden!

Het gemeentebestuur raadt in elk geval aan om bij eventuele schade in eerste instantie de eigen verzekering aan te spreken. Het is nog onzeker of onze gemeente wel een erkenning krijgt. Naast de contactgegevens vraagt het gemeentebestuur bij deze eerste melding ook een schatting van de geleden schade toe te voegen.

Voor een eventuele verdere afhandeling van het dossier, is het belangrijk om deze foto's en alle relevante facturen bij te houden.

Meer info: rampenambtenaar, 014 33 07 38, rampenambtenaar@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto