De supporters van Mendo Booischot krijgen zaterdagnamiddag en -avond 2 topaffiches. De sporthal De Lichten in Booischot wordt dan ook omgetoverd tot 'de groene hel van Booischot'.

Annemie Daems: "De voorbije maanden kregen we in De Lichten al enorm spannend volleybalwedstrijden te zien . Nu zaterdag neemt de 1ste herenploeg van Mendo het op tegen VC ARGEX Duvel Puurs, momenteel 3de in de rangschikking van de Liga B met in hun kielzog en amper 2 punten minder Mendo. Bij winst duiken onze mannen de top 3 in.  

De 2de herenploeg heeft de promotie naar 1ste Nationale goed verwerkt en staat in het midden van de rangschikking van 1ste nationale op de voet gevolgd (met slechts 1 punt verschil!!) door hun tegenstrevers Amigos Zoersel. Bij winst doen onze heren dus een goede zaak in de strijd voor het behoud.

Volleybalspektakel

Beide ploegen zijn van plan om zaterdag het onderste uit de kan te halen om hun tegenstrevers het vuur aan de schenen te leggen en er een spectaculaire match van te maken!! 

-We hebben alles in huis om topvolley te brengen en we hopen op jullie vocale steun om zowel heren 1 als heren 2 naar de overwinning  te loodsen.  De supporters van Mendo gaan de sporthal om toveren in "de groene hel van Booischot".

Programma

-Place To Be : Sporthal De Lichten in Booischot op zaterdag 21 januari 2017

-om 17u30 voor de wedstrijd Mendo Booischot - VOC Amigos St.-Antonius Zoersel B (1ste Nationale)  

-om 20u30 voor de wedstrijd  Mendo Booischot – VC Argex Duvel Puurs (Liga B)