U bent hier

Met de belbus op muziekkroegentocht

Kasterlee | Neteland
15.03.2018 - 16.55u
Door: Mark Jaspers

Voor een avond vol rock, blues, boogie of rockabilly, moet je zaterdag 14 april in Tielen zijn. Vanaf 21 uur presenteren zes cafés live muziek van bands met heel verschillend pluimage.

Organisator Koninklijke Fanfare de Kempenzonen zet gratis belbussen in om bezoekers op te halen en veilig weer thuis te brengen. De orkesten spelen afwisselend 3 sets van telkens 40 minuten. Wie bij elke pauze van kroeg
wisselt, kan alle bands aan het werk horen.

Ook dit jaar is de affiche top. 

Om 21:00, 22:40, 00:20 spelen

Cadaster Jon Combo - Café de Koetsier
De band bestaat uit vijf roestrockers uit Gierle met een verleden. Ze hebben een voorliefde voor de scherpe en scheve kantjes van de rock & roll. Een ritme sectie, de leadgitarist en twee blazers zorgen ervoor dat het muzikaal meer dan snor zit.

Damsel in the Dress – Jeugdhuis JeTi
Jong en lokaal geweld uit Lille, Kasterlee en Turnhout. Het viertal experimenteert met verschillende muziekstijlen en gaat hiermee gecontroleerd uit de bocht.

Blue ConneXXion – Café De Grote Fluit
Het is een rock coverband. Ze spelen de hits, jazeker, maar vaak ofwel minutieus correct, of met een eigen twist. Blue ConneXXion belooft volbloed nostalgie, gebracht door muzikanten, met enkel rock in hun aderen.

Om 21:50, 23:30, 01:10 is het de beurt aan

The Catsmokes – Tejater de Orchidee
Deze band uit Averbode staat al sinds de zomer van 2002 op het podium. Ze brengen een meeslepende mix van country, rockabilly en rock & roll in zijn puurste vorm. In 2014 stonden ze al op onze affiche. Benieuwd of het nu weer zo goed rockt als toen.

Buckwood Mojo – Café In Den Drietip
Zes blueskrijgers uit Heist-op-den-Berg die een magisch brouwsel produceren van swing, boogie en veel blues. Soms met een jazzy randje, dan met een vleugje rock of een toets emotie maar steeds met die eigen, krachtige, authentieke smaak.

The Rattleshake Combo – Sportkafee Tielenhei
Rockabilly, rock 'n roll, country of Swing hebben weinig geheimen voor dit Antwerps combo. Ze spelen al zo veel jaren samen dat ze de tel kwijt geraakt zijn. Hun passie voor muziek daarentegen is alleen maar sterker geworden...

Praktisch
Mensen die vanuit Tielen, Kasterlee, Lichtaart, Poederlee, Lille of Gierle naar de kroegentocht willen, vatten post aan een van de haltes van de Lijn en bellen 0476 37 20 88 voor een gratis rit.

Inkomkaarten zijn verkrijgbaar in de deelnemende cafés en bij leden van de fanfare. In voorverkoop kosten ze 6 Euro. Zonder kaart komt u voor 8 Euro binnen.

Meer info vindt u op: www.kempenzonen.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto