De feestbussen van De Lijn brengen u op oudejaarsnacht veilig naar uw feestbestemming en weer thuis. De bussen rijden van tien uur 's avonds tot zeven uur 's morgens. U vindt de rittenschema's op www.herentals.be/feestbus.

De feestbus in Herentals bedient alle haltes van aan het station in Herentals, via de Grote Markt, de Herenthoutseweg, de Servaas Daemsstraat, Noorderwijk tot aan de Doornestraat in Morkhoven en terug.Nieuw dit jaar is dat u aan het station ook verbinding hebt met feestbus nummer 9. Die rijdt via de Nederrij, de Poederleeseweg en Doornboom verder naar Poederlee, Lille, Wechelderzande, Gierle, Turnhout en terug.Beide bussen sluiten aan op de treinen van en naar Antwerpen.

Een ticket voor de feestbus kost 2 euro in voorverkoop en is te verkrijgen aan het stadsloket, bij de dienst toerisme op de Grote Markt en bij de jeugddienst in het Stadspark. Late beslissers kunnen ook op de bus zelf een ticket kopen. Dan betaalt u wel 3 euro. Uw ticket is geldig van woensdag 31 december om 18 uur tot en met donderdag 1 januari op alle bussen en trams van De Lijn. Wie een busabonnement heeft of gratis mag reizen met De Lijn heeft geen ticket nodig.

Feestvierders kunnen veilig met de bus naar de eindejaarsfuif Kiss Me on NYE in de sporthal van Noorderwijk. Tickets kunt u bestellen op www.kissmeparty.com. Het stadsbestuur dankt de fuiforganisator voor zijn financiële bijdrage aan deze BOB-campagne.