Update : de trip is geannuleerd.  Het autobusbedrijf had te laat gereserveerd op de Kanaalshuttle.

Sinds dit jaar is Bob Peeters trainer geworden van Charlton Athletic, een club die uitkomt in The Championship, het equivalent van onze 2e klasse.   De club is in handen van de alombekende Roland Duchâtelet. Verschillende spelers uit zijn imperium werden naar Engeland gehaald, talenten zoals Igor Vetokele of Franck Moussa maar ook ex-Standard spelers Yoni Buyens, Oguchi Onyewu en Frederic Bulot.

Het leek KFC Exc. Bouwel een leuk idee om op Boxing Day, 2e Kerstdag 26 december, een heilige voetbaldag in Engeland, eens naar Londen  te trekken.

Op die dag speelt Charlton thuis tegen Cardiff, een ploeg die vorig jaar zakte uit de Premier League. 

Aanvang van de wedstrijd is 13:00 PM (in onze tijd om 14:00u in de namiddag). Charlton is gelegen in Zuid-Oost Londen. Het stadion heet The Valley.      

De reis verloopt per bus, in Calais nemen we de shuttle voor de doortocht onder het Kanaal en vanaf Folkstone via de autosnelweg naar Londen.  Omdat de reistijd die in de drukke kerstperiode kan uitlopen, zal in Bouwel vertrokken worden om 04:00u ’s morgens.

De deelnameprijs bedraagt :

· 75€ voor een volwassene - 65€ onder 21 jaar - 55€ onder 11 jaar.

Inschrijven met uw gegevens kan via  www.kfcexcbouwel.be.   Bedrag moet je overschrijven op rekening BE59 7506 5589 1126. Pas bij ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

Zie dat je zeker een geldig identiteitsbewijs meeneemt op deze voetbalreis.