U bent hier

'Mia heeft het licht gezien in Intracto Group'

Herentals | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
11.02.2021 - 18.46u
Door: Lex Verellen

Het Antwerpse Mia Interactive komt Intracto Group uit Herentals versterken. Het bureau telt 20 experts in strategie, web development en online marketing. Door de overname van Mia Interactive wordt Intracto Group meteen ook de grootste partner van Hubspot in België.

Intracto Group bouwt een geïntegreerd full-service bureau en wil voor haar klanten dé partner zijn, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

End-to-end ontzorging van klanten steeds belangrijker

De afgelopen 15 jaar groeide Mia Interactive uit tot een gerespecteerd agency in de sector waar leads genereren en klanten helpen groeien altijd centraal stond.

Doordat vragen van klanten steeds breder werden en steeds meer expertise vergden, groeide beetje bij beetje het voortschrijdend inzicht bij Mia Interactive om op zoek te gaan naar een solide partner.

Steven Van Duyse, Strategic Director bij Mia Interactive: "de enorme groeispurt van Intracto Group de laatste jaren was eigenlijk voor ons een moment om na te denken over de toekomst. Klanten vragen steeds meer om end-to-end ontzorgd te worden.

Minder en minder willen ze met een veelheid aan nichebureaus werken omdat alle processen van hun dienstverlening naadloos op elkaar moeten aansluiten. Met Intracto Group zijn we in staat om met het hele team elk digitaal vraagstuk het hoofd te bieden.

Grootste HubSpot partner in België

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "Naast de expertise in Drupal en Symfony is de ervaring van het team van Mia Interactive in HubSpot een heel sterke troef.

Marketing automation zal de komende jaren alleen maar aan belang winnen en dat we samen met Mia Interactive, naast Salesforce en Adobe, nu de grootste partner van HubSpot worden in België is voor ons team en onze klanten erg waardevol.

Samen met Mia Interactive versterken we ons weer op de 5 domeinen die zo belangrijk zijn voor ons: strategie, creatie, content, marketing en technologie."

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto