Mia van Gorky staat op 31 december op nr. 1 in de Tijdloze, de jaarlijkse lijst met beste nummers op Studio Brussel.

Zondag kreeg de zaterdag overleden zanger een eerbetoon op Studio Brussel. Tijdens de uitzending kregen ze op de radio heel wat telefoontjes met de vraag van luisteraars of ze hun stem van dit jaar nog konden veranderen. Bij Studio Brussel besloten ze daarom dat als eerbetoon Mia van Gorky op nr. 1 zal staan.

Sinds 1993 in de Tijdloze

Mia van Gorky staat al 21 jaar onafgebroken in de Tijdloze. In 2003, 2004 en 2005 stond Mia zelfs bovenaan de lijst. In 2012 stond het nummer op 11, vorig jaar op 22.

Het parket in Gent deelde ondertussen mee dat het overlijden van Luc De Vos het gevolg is van een acuut falen van enkele vitale organen. Er is geen sprake van geweld of zelfdoding.

Serene samenzang na laatste fluitsignaal Anderlecht-Club Brugge

Na de bewogen en zinderende topper tussen Anderlecht en Club Brugge zorgden de Anderlecht-dj en de supporters van beide teams voor een sereen en ingetogen moment. Direct na de wedstrijd draaide de Anderlecht-dj Mia van Gorky en de supporters van beide clubs zongen het nummer luidkeels mee. Misschien wel het kippenvelmoment in het voetbal van dit jaar...