U bent hier

Midzomer Winkelfestival in Nijlen

Nijlen regio
15.06.2015 - 11.35u
Door: Peter Caers

Van 15 juni tot 15 juli is het in Nijlen, Bevel en Kessel bij de deelnemende handelaars het Midzomer Winkelfestival! Het is een eigen Nijlens initiatief dat ecologisch en sociaal verantwoord winkelen wil stimuleren. We organiseren een tombola waarmee we tijdens een maand zoveel mogelijk mensen aanzetten om naar de winkel te fietsen... met dit verschil dat we hier in Nijlen meer gaan doen: we willen de mensen ook aanzetten tot eerlijk en duurzaam aankoopgedrag. Daarom is er een stempel voor ofwel:

Duurzaam of lokaal geproduceerd kopen

Een volle spaarkaart met zeven stempels staat gelijk met een kans om cadeaubons voor het gezin te winnen! Hoe meer volle spaarkaarten je indient, hoe meer kans je maakt op cadeaubons waar je in de Nijlense winkels mee kan kopen wat je wil.

Je kan de spaarkaart afhalen bij een deelnemende handelaar en de volle kaart bij hem terug afgeven Je deelnemende handelaar kent z'n producten het beste, hij zal je de stempels correct uitreiken. Dus ga je winkelen? Doe het dan steeds lokaal met de fiets, eerlijk en duurzaam!

 

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto