Na 2 jaar heeft opnieuw het jaarlijks Militaire treffen WOII in Ramsel Hamerstraat plaats op 8, 9 en 10 juli.

'Met de nadruk op 78 jaar Bevrijding, gaan we er weer een fijn en mooi weekend van maken,' zegt  Kris Op de Beeck, secretaris van het 82nd-101st US Airborne Division vzw – Belgium. 

'Dit is een evenement waarbij we de verschillende facetten van een geallieerde militaire kampplaats, ten tijde van de bevrijdingsjaren, nader willen toelichten. Hier vind je verschillende voertuigen, display's, een GI-bar, veel info en tevens verzorgen onze mensen ook een USO-show met liedjes en nummers uit de bevrijdingsjaren.

Dit evenement is gratis te bezoeken.  Door het succes van vorige edities, hebben we ook dit jaar weer een eigen cateringteam.

Je kan het bedrag storten via overschrijving op rekeningnummer BE29 7330 4653 4364 op naam van "82nd-101st US Airborne Division vzw – Belgium" met vermelding "Treffen Herselt 2022 en uw naam" - vóór 01/07. Ná deze datum kan je enkel nog betalen, bij de inschrijvingen op het terrein of ter plaatse aan de kassa.'   Beelden 82nd-101st US Airborne Division/ P. Keustermans