U bent hier

Minister Philippe Muyters : 'Primeur : nog slechts één portaal vanaf 1/1/2018'

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
08.12.2017 - 19.44u
Door: Herman Gezelle

50 ondernemers met ambitie in de zorg hebben vandaag de koppen bij elkaar gestoken tijdens enkele co-creatiesessies in het To Walk Again REVAlution Center Herentals.  De locatie vormt een living lab waar innovatie werkelijkheid wordt.

De co-creatiesessies handelden over innovatieve oplossingen en businessopportuniteiten in de zorgsector in aanwezigheid van Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport.

Nog slechts één portaal rond innovatie - ondernemen

'Artificiële intelligentie moeten we nuttig instellen en verder ontwikkelen', zegt Philippe Muyters. 'Samen werken is essentieel.  In de Vlaamse ondernemingen werken veel knappe koppen. Ook o.a. in onze onderzoekscentra zoals Imec Leuven.  Het zou erg zijn moesten deze knappe koppen in de schuif geraken.

Vlaanderen is een zakdoek groot.  Al die know-how zit dus heel kort bij elkaar.  Dat is kostbaar.  Het Agentschap Innoveren en Ondernemen begeleidt ondernemers in hun projecten.

Als primeur kan ik aankondigen dat er vanaf 1 januari 2018 er nog slechts één portaal online ter beschikking staat voor al wie wil ondernemen en innoveren op alle vlakken, ook subsidies.  

Eén loket voor de ondernemer, en van daar helpen we hem/haar verder. Geen gedoe meer met doorgestuurd te worden van kastje naar de muur. Dus veel eenvoudiger en efficiënter voor iederéén', besluit Vlaams minister Philippe Muyters.

Foto's NNieuws/ redactie Guy Verellen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto