U bent hier

‘Mio Caro On Tour’: Fashionbus brengt Mio Caro doorheen heel Vlaanderen

Westerlo
01.07.2020 - 23.10u
Door: Mark Jaspers

Vanaf 11 juli brengt Romy Mio Caro (37) in primeur haar succesvolle shopervaring zo goed als aan huis. 'We rijden doorheen Vlaanderen met de "Mio Caro On Tour" fashionbus, paskamers inclusief', zegt Romy Mio Caro.

'Onze fashionbus rijdt rond en zal telkens op een andere locatie halt houden. Wie wil, kan komen genieten van een dagje shopplezier. Wij hebben telkens de laatste nieuwe collectie, accessoires en toebehoren bij en je kan ter plaatse passen in de paskamers die in onze bus zijn ingebouwd. De kledij kan je bekijken in een aanbouwtent van zo'n 50m² groot.'

De bus breidt een zo vervolg aan het succesverhaal van Mio Caro dat zo'n elf jaar geleden startte in Tongerlo.

'Daar startte ik een eigen zaak van 40m² groot', zegt Romy. Omwille van het grote succes verhuisde ze nog geen vier jaar na de start naar de Zandberg in Westerlo en werd haar shop zo'n 175m² groot.

'Twee jaar geleden verbouwden we een oude bakkerij in een groter pand langs dezelfde Zandberg. De winkel is nu goed voor 600m² en dertien paskamers', vervolgt Romy. Intussen zat ze ook niet stil : het oude winkelpand herbergt nu kinderwinkel 'Little Mio' en Romy nam deel aan The Sky Is The Limit.

Nu presenteert ze – in volle Coronacrisis – een compleet nieuw concept. 'Samen met mijn Mio's brengen we Mio Caro in heel Vlaanderen. Het idee voor deze rijdende winkel was er al even, de eerste berichten over Corona zorgden dat de plannen versneld uitgevoerd werden.'

Mio Caro kleedt dames van top tot teen en heeft voor ieder wat wils, tegen betaalbare prijzen. 'Ons cliënteel in de fysieke winkel – van jeugdig tot 60+, komt van heinde en verre. Met de fashionbus rijden we hen nu tegemoet. We blijven sterk inzetten op persoonlijk én veilig contact en de dialoog met onze klanten.

Klantvriendelijkheid staat hier centraal. Dat maakt deel uit van het succes van Mio Caro. Terwijl de wereld stilaan terug ontwaakt uit deze coronaroes, kijken wij er enorm naar uit om het normale leven waar mogelijk weer op te menen en onze klanten terug te mogen verwelkomen', zegt Romy.

'Mio Caro On Tour' komt zeker en vast al langs in Aalst, Kuringen, Beveren , Bilzen en Genk. De bus staat op privédomein en er is steeds voldoende parkeermogelijkheid.

www.miocaro.be  - Zandberg 37, Westerlo

imageMeer nieuws

Actrice Corrie van Gorp (78) overleden

Internationaal 24.11.2020 - 12.50u

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 24.11.2020 - 12.19u

Planten voor studentenkamers

Planten voor studentenkamers
Geel | Kempen regio 24.11.2020 - 10.31u

‘De Prinses van Coronaland’, een sprookje tegen de angst

‘De Prinses van Coronaland’, een sprookje tegen de angst
Kasterlee | Neteland | Vlaanderen 24.11.2020 - 08.56u

Cunina viert haar 30-jarig bestaan

Cunina viert haar 30-jarig bestaan
Kempen regio | Vlaanderen 24.11.2020 - 08.24u

Drukkerij Van Dingenen wordt onderdeel van Drukservice Impressa

Drukkerij Van Dingenen wordt onderdeel van Drukservice Impressa
Herentals | Kempen regio 23.11.2020 - 19.52u

Wout van Aert en Evenepoel strijden tegen Roglic en Pogacar in Vélo d'Or

Wout van Aert en Evenepoel strijden tegen Roglic en Pogacar in Vélo d'Or
Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 23.11.2020 - 18.42u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto