Het lokaal bestuur van Herentals huldigde zaterdagavond Miss België Celine Van Ouytsel in de Lakenhal.
De kersverse 'Hertalse' Miss België ondertekende er het gulden boek en kreeg  ook nog een leuke attentie.  Voor de gelegenheid had Miss België 2020 een fijne roze jurk aangetrokken. Ook de familie Van Ouytsel was op de afspraak (foto's).

'Dit is thuiskomen en het voelt heel prettig aan', lachte Celine.

Na de huldiging werd iedereen nog uitgenodigd om bij Den Druyts het feestelijke glas te heffen op de opvallende overwinning van Celine.

'Heel plezant. Ik ga er een mooi jaar van maken vol uitdagingen'

'Ik ben bijzonder fier en dankbaar dat ik dankzij ook veel Herentalsenaren zoveel steun vond bij m'n verkiezing als Miss België', lacht Celine. 'Ik ga er een mooi jaar van maken vol uitdagingen als Miss.

'Het gulden boek mogen tekenen is een hele eer als je ziet welke persoonlijkheden dat daar al in getekend hebben. Het is momenteel heel druk, maar ik vind het nog altijd heel plezant. Ik kan nu ook op plaatsen komen waar ze anders nooit zou geweest zijn.

Ik dank ook Nnieuws en haar lezers voor de massale steun om m'n droom van Miss België worden te kunnen waarmaken.

Ook hoop ik dat de organisatie van Herentals Fietst me opnieuw vraagt te fungeren als Volvo-hostess tijdens het Na-Tourcriterium naast één van de beroemde wielrenners. Ik kijk ernaar uit.'

Op de foto boven : Schepen voor openbare werken Pascal Van Nueten kijkt ietwat verlegen richting Celine bij de overhandiging namens het schepencollege van een aankoopbon Handelshart Cadeaucheque...

Foto's Johan Temmerman/ Nnieuws.