Misses  Glamour International is een dame vanaf  26 jaar tot … die de tijd voor zichzelf teruggevonden heeft, stevig in haar schoenen staat, dolgraag deel wil uitmaken van de wereld van glitter en glamour en vooral op elk evenement een opmerkelijke en intrigerende persoonlijkheid is.  

Esther Engels (foto) uit Westerlo/ Herentals, ook ex-kandidate, is sinds kort lid van het organisatiecomité.

Misses Glamour International geeft aan alle dames die zich hierin herkennen de unieke kans om zichzelf te herontdekken én te groeien naar (nóg) meer eigenwaarde én zelfvertrouwen. MGI is jezelf toestaan om te sprankelen.

Esther Engels : 'Glamour International wil de missesverkiezing niet opnieuw uitvinden maar wil verder gaan dan de reeds platgetreden paden.  Via het internationale karakter willen we bouwen aan een netwerk van dames die over alle grenzen heen stralen en die zich inzetten voor doelen en contacten en ervaringen delen, …

Glamour International kiest voor een persoonlijke aanpak door coaching van de dames, aandacht voor hun inbreng en een duidelijk accent op de eigenwaarde van de dames.  

We zijn niet op zoek naar dames met perfecte maten, maar vooral naar dames met persoonlijkheid.

1e eredame MGI 2013 én coach van de kandidates 2014, Bharoti Van Steenbergen omschrijft het als volgt: “Als je gelukkig bent  met je persoonlijkheid straal je dit uit naar je hele persoon wat maakt dat je klasse en uitstraling kan hebben ook al vind je van jezelf dat je geen perfect uiterlijk hebt… En dàt is waar deze verkiezing uiteindelijk om draait.'

Stap in een nieuwe wereld en laat jezelf  openbloeien…

Inschrijven doe je vóór 8 maart via www.glamourinternational.eu

of via Esther Engels uit Westerlo/ Herentals, ook ex-kandidate, én sinds kort lid van het

organisatiecomité.  Esther Engels: estherengels@icloud.com  - 0498-549.334.  Doen!