U bent hier

'M'n Mustang uit 1965, het mooiste cado van m'n leven, vernietigd door brand'

Grobbendonk
23.10.2021 - 13.33u
Door: Herman Gezelle

Michel Cornelissen uit de Lindelaan Bouwel is er het hart van in.  Rond 11.45u is in z'n garage brand ontstaan, waarbij z'n juweel van een oldtimer, een Mustang Ford uit 1965, in de vlammen is opgegaan.  

'Ik had een droom van een auto gekregen voor m'n 60e verjaardag van m'n liefste schat, m'n vrouwtje Tinne, nu 3 jaar geleden. 

De buren zagen rook en hadden meteen de brandweer gebeld, maar de garage én m'n Mustang Ford zijn toch volledig uitgebrand.  Dat doet heel veel pijn. Enkel al de emotionele waarde kan je met geen geld compenseren.  Je spreetk al gauw van een verlies van +€35.000.'

Zowel brandweer Kempen post Herentals, als post Herenthout en Grobbendonk kwamen ter plaatse.  De oorzaak van de brand is nog onbekend.  Een technisch defect wordt niet uitgesloten.  Foto's Peter Vanderveken/ NNieuws.

Op de foto's o.a. eigenaar Michel Cornelissen met een replica van z'n unieke Mustang.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto