Modelvliegclub MASH uit Wiekevorst maakt zich klaar voor de jaarlijkse Fly-In die zoals steeds doorgaat tijdens het eerste weekend van juli. Alles wordt in gereedheid gebracht om op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 het mooiste en het meest spectaculaire te laten zien aan onze bezoekers. Afgelopen weekend was het generale repetitie.

Spectaculair modelvlieg evenement met grote modellen (tot 800cc en 9m spanwijdte)
Bezoekers bekijken de unieke modellen van dichtbij tijdens de "pitwalk"
Snoepdroppings voor de kleinsten
Tombola met gratis ballonvaart te winnen
Toegang volledig gratis

Tijdens het volledige weekend is er een doorlopend programma, zowel zaterdag als zondag gaan de vrije vluchten vanaf 10u00 van start. Dit betekent dat de aanwezige piloten om beurt hun toestellen voorvliegen, een ervaren commentator zorgt voor de nodige achtergrondinformatie. Alle facetten binnen de hobby komen aan bod: kunstvlucht, zweefvliegen, helikopter, tweedekker, driedekker,... tweemotor, driemotor,... kortom, voor elk wat wils.

Een leuk extraatje is de mogelijkheid voor het publiek om de modellen van dichtbij te ontdekken. Hiervoor wordt de toegang tot de pits open gesteld tussen 12u00 en 12u30. Dit is een eenmalige gelegenheid voor elke bezoeker om vanaf de eerste rij alles te kunnen bewonderen en de bouwers/piloten van deze kunstwerken te ontmoeten. Enkele unieke foto's van dichtbij zijn op dat moment uiteraard ook een must.

Om de kleintjes te plezieren zijn er in de loop van het weekend ook verschillende snoepdroppings voorzien. Meerdere modellen worden met snoep geladen, vliegen een korte vlucht en naar grote vreugde van de kinderen wordt de snoep nadien voor hen op het vliegveld gedropt.

Voor deze editie van de Fly-In wordt ook een gratis tombola voorzien met enkele mooie prijzen, waaronder onder andere 2 gratis ballonvaarten.

Omdat we een zo ruim mogelijk publiek willen aanspreken en iedereen de gelegenheid willen geven te komen proeven van onze hobby is de toegang het volledige weekend gratis. Er is ruime parkeergelegenheid langs het terrein en dranken en snacks zijn aan democratische prijzen te verkrijgen.

Ook bij minder goed weer gaat het evenement gegarandeerd door.

Wat mogen onze bezoekers verwachten?

https://www.youtube.com/watch?v=dmmiFrXbOC4