Op 15 augustus is het weer moederdag, laten we dat dit jaar 'oep zijn Hèsts' vieren!

De moederdagmand van Proef Heist
Is je moeder een lekkerbek, dan is de moederdagmand van Proef Heist een origineel en superlekker geschenk! Een mand vol heerlijke streekproducten geproduceerd door Heistenaren. Voor slechts 39 euro krijg je een mooie krat met Heistse wijn, Serafijnbieren, zuivelproducten, vers fruit en heerlijke dessertjes.

Bestellen kan tot 10 augustus online op www.heist-op-den-berg.be of bij Toerisme, Postweg 6 in Heist-op-den-Berg, 015 25 15 82 of toerisme@heist-op-den-berg.be. Je bestelling is pas geldig na betaling, dit kan enkel via overschrijving op het rekeningnummer van Proef Heist: BE58 9731 4747 3679 met vermelding: Proef Heist-mand + naam.

Op dinsdag 14 (van 10 tot 17 uur) of woensdag 15 augustus (van 10 tot 15 uur) kan je de krat afhalen bij Toerisme Heist-op-den-Berg. Smakelijk!

De Heistse geschenkcheque
Een moeder die graag shopt, kan je verrassen met een heel veelzijdig geschenk, kies voor de Heistse geschenkcheque. Deze kan je gebruiken in meer dan 130 uiteenlopende zaken, verspreid over heel Heist. De Heistse geschenkcheques kan je aankopen bij Toerisme Heist-op-den-Berg, aan het onthaal van het gemeentehuis, in De Bus of in Cultuurcentrum Zwaneberg.

Avondopening water- en uitkijktoren
Moederdag afsluiten met je hoofd in de wolken (of liever nog met een mooie zonsondergang). Ook dat kan in Heist. Geniet van de langzaam ondergaande zon en de kunstverlichting die het landschap een totaal ander uitzicht geeft. In het feeërieke beeld van duizenden lichtjes ontdek je heel wat: grote verkeerswegen, stads- en dorpskernen en industriegebieden. Bij goede weersomstandigheden zie je o.a. de verlichting van de landingsbaan van Zaventem.

Voor de prijs hoef je een bezoekje alvast niet te laten: volwassenen betalen 2 euro, kinderen (-12j) en personen in groep (minstens 15 personen) 1 euro. De allerkleinsten (-6j) mogen gratis binnen.

Kom dus zeker een kijkje nemen op 15 augustus van 20 tot 23 uur in de Heistse water- en uitkijktoren. Je bereikt de toren in het Bergbos via de Herentalsesteenweg of de Kerkhofstraat.

Info

www.proefheist.be

Toerisme, 015 25 15 82, toerisme@heist-op-den-berg.be

Carl Verelst, schepen van Toerisme, 0486 64 29 80, cvr@heist-op-den-berg.be

Wim Van den Bruel, schepen van Landbouw, 0477 41 18 63, wim.van.den.bruel2@telenet.be