U bent hier

Moet brandweer voortaan de berm op om op de E313 te blussen ?

Herentals
04.06.2012 - 10.00u
Door: Herman Gezelle

Hulpdiensten hebben het moeilijk om bij incidenten op de E313 tot bij de plaats van het onheil te geraken. Zaterdagnacht brandde nog een auto uit op de E313 in Herentals richting Hasselt.

Wanneer er iets gebeurt op een van de 4 versmalde rijstroken geraken de hulpdiensten moeilijk tot bij de plaats van onheil.

Zaterdagnacht reed de brandweer van Herenthout zich vast in een file die ontstaan was nadat een personenwagen in brand was geraakt. De brandweerlieden moesten lijdzaam toezien hoe het voertuig uitbrandde.

Er vielen gelukkig geen gewonden.

Sommigen vermoeden nu dat de brandweer en andere hulpdiensten plaatsen van onheil nu langs de zijkanten, ook al vergt dat soms klimwerk, langs de zijkanten gaan aanpakken.

Foto's archief N. / Eric Fels.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto