Iedereen is welkom op Mol Feest!, ook bezoekers met een beperkte mobiliteit. Samen met de stichting 'Inter' levert Mol Feest! op donderdag 23 augustus extra inspanningen om dit festival ook voor hen toegankelijk te maken.

Een rolstoelpodium, toegankelijk sanitair en Inter-vrijwilligers om te assisteren waar nodig, werken de drempel om naar dit feestje te komen, weg. Wil je graag gebruik maken van deze specifieke faciliteiten? Laat het ons weten en reserveer een plaatsje via molfeest@inter.vlaanderen.

Elke persoon met een (tijdelijke) handicap/beperkte mobiliteit kan samen met één begeleider plaatsnemen op het rolstoelpodium. Inter-vrijwilligers antwoorden op je vragen en assisteren je waar nodig. Heb je vragen rond de toegankelijkheid op Mol Feest!, stuur dan een e-mail naar molfeest@inter.vlaanderen.

Programma Mol Feest!

Met singer-songwriter Milow, de Nederlandse rapper Jebroer én de Molse DJ-sensatie Niviro bevat de affiche van Mol Feest! sterke namen die jong en oud zeker bekoren.

Jebroer: met zijn hits Banaan en Kind van de Duivel vormt hij de ideale opwarmer.Niviro: achter de naam Niviro gaat Mollenaar Tim Peeters schuil. In 2017 stond hij voor de eerste keer op Tomorrowland. Deze rijzende ster in het internationale DJ-landschap sluit Mol Feest! af met een spetterend feestje.

Milow: deze Leuvenaar, die ondertussen internationaal bekend is met de hits You Don't Know, Ayo Technology, You and Me (In My Pocket) en Little in the Middle zorgt voor kippenvel.

Het podium staat opgesteld op het Rondplein, de optredens starten om 20 uur. De toegang is gratis.