Met Niels Destadsbader, Sam Gooris en NIVIRO staat Mol Feest! op donderdagavond 25 augustus garant voor sfeer en ambiance. De gratis concertavond vormt traditioneel een feestelijke afsluiter van hopelijk een zonovergoten zomer. We trappen af om 19.30 uur.

Speeltijd, De wereld draait voor jou, Nooit alleen, Verover mij, Hey pa. Op enkele jaren tijd groeide Niels Destadsbader uit tot één van dé Vlaamse topzangers met een indrukwekkend lijstje aan hits. Moeiteloos vulde hij meerdere sportpaleizen. Het Rondplein zal hem vermoedelijk ook wel lukken.

Voorstellen hoeft niet

Sam Gooris verzekert 'op zijn basketsloefkes' pretentieloze ambiance. Met 'Laat het gras maar groeien' was hij zelf een absolute trendsetter en liep hij enkele decennia voor op de 'Maai Mei Niet'-campagne.

Van eigen bodem

Wie gepassioneerd is door energieke dansmuziek moeten we NIVIRO niet meer voorstellen. Mogelijk doet Tim Peeters, zijn echte naam, bij anderen wel een belletje rinkelen. Tim is een (in 1997) geboren en getogen Mollenaar. Hij tekende in 2017 een contract bij het Britse label NCS.

Als DJ en muziekproducer reist hij de wereld rond. Zijn wereldwijd gekende melodie 'The Ghost' vergaarde al meer dan 2 miljard views op TikTok.'