U bent hier

Mol opent toeristisch seizoen met spectaculaire wedstrijd ‘48 uur VIP in #MooiMol’

Mol
01.03.2017 - 10.40u
Door: Mark Jaspers

Net als vorig jaar opent de gemeente Mol het toeristisch seizoen met een spectaculaire wedstrijd. Terwijl we vorig jaar een fietsweekendje voor twee verlootten onder de duizenden deelnemers, vullen we de prijzenpot deze keer met een exclusief weekendarrangement '48 uur VIP in #MooiMol'.

In onze prachtige gemeente kan je tijdens de lente niet alleen heerlijk fietsen en wandelen, je gaat ook volledig ontspannen naar huis dankzij de talrijke mogelijkheden zoals wellness, golf en shoppen.

Sociale media vormen al een tijdje het belangrijkste kanaal voor Visit Mol om toeristen en bezoekers uit alle windstreken naar Mol te lokken. Ook deze wedstrijd loopt volledig via Facebook. Visit Mol stelde met veel zorg een ge-wel-dig weekend samen, zodat onze winnaars helemaal tot rust komen. De winnaars kiezen zelf in welke B&B of hotel ze overnachten.

Aan welk programma mogen de winnaars van '48 uur in #MooiMol' zich verwachten ?

Vrijdag: relaxen en aperitieven
Vergeet de wekelijkse stress en laat je onderdompelen in gelukzalige ontspanning. Een wellnessbezoekje met een aperitief brengt je helemaal in de juiste sfeer! Zo ben je helemaal klaar voor een geweldig weekend in #MooiMol.

Zaterdag: golfen, shoppen, dineren
Om de dag goed te beginnen, haal je een frisse neus op het golfterrein. Je krijgt een introductie van een echte golfpro. Nadat je leert slagen en putten, duik je hét shoppingcentrum van de Kempen in. Om deze dag stijlvol af te sluiten, schuif je aan voor een diner in één van onze talrijke restaurants.

Zondag: Smikkelroute
Zondag maken we het niet te druk, maar wel eens zo plezant! Hou je van een fietstochtje, maar ook van lekker eten? Onze Smikkelroute vormt de perfecte combinatie. Restaurants op verschillende locaties verwelkomen je voor het voor-, hoofd- en nagerecht. Een ontspannende fietstocht maakt als tussendoortje de verbinding tussen de verschillende restaurants. Je mag je eigen fiets gebruiken of, nog gemakkelijker, een huurfiets nemen!

Hoe deelnemen ?
Je kan alleen deelnemen via Facebook. Like het bericht van deze wedstrijd op de Facebook-pagina van Visit Mol. Vul vervolgens het e-formulier in dat je via een link bereikt. Misschien ben jij dan onze winnaar...

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

EP-leden willen dat recht om offline te zijn een EU-grondrecht wordt

Internationaal | Nationaal | Vlaanderen 22.01.2021 - 18.43u

'Containerterminal Beverdonk neemt maatregelen tegen geluidsoverlast'

'Containerterminal Beverdonk neemt maatregelen tegen geluidsoverlast'
Grobbendonk | Nationaal | Provincie Antwerpen 22.01.2021 - 17.54u

Gouverneur van Antwerpen Cathy Berx: "We houden ons hart vast"

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 22.01.2021 - 17.00u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto