U bent hier

Mol-in-Scène zoekt nog vrijwilligers

Mol
10.11.2016 - 14.45u
Door: Herman Gezelle

Er schreven al 340 vrijwillige medewerkers zich in voor Mol-in-Scène, maar er kunnen er altijd nog bij. Het welslagen van Mol-in-Scène hangt grotendeels af van het enthousiasme van onze inwoners om deel te nemen. Ben je toe aan een uitdaging en 'in' voor een avontuur?  Meld je aan via www.molinscene.be.

'We zoeken mensen die graag op het podium willen staan, vooral jongens en volwassenen zijn nog in de minderheid. Minstens even belangrijk zijn de vrijwilligers die achter de schermen willen meewerken.

Zo zoeken we nog naai(st)ers, decorbouwers, toneelmeesters, mensen die de attributen verzamelen, begeleiders voor de kinderen, stewards, ticketcontroleurs, grimeurs, kap(p/st)ers, enzomeer. Voor elk talent is er een taak'.

Meld je aan als vrijwilliger

Wil je mee in dit avontuur stappen? Meld je dan aan als vrijwilliger via www.molinscene.be, of kom langs aan de ticketbalie in Schouwburg Rex, Smallestraat 2 (dinsdag – zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur) of de balie van de dienst seniorenplus in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28 (maandag – vrijdag van 9 tot 12 uur, donderdag ook van 16 tot 18 uur). Ervaring is niet nodig. We willen vooral enthousiasme zien!

Met Mol-in-Scène werken we samen aan een massaspektakel dat in september 2017 in première gaat.

Meer info:

> Cultuurcentrum 't Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be

> Dirk Kennis, dirk@luccreatief.be, www.molinscene.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto