U bent hier

Mol stapt mee in ‘Kempenpact2030’: met één stem de Kempen versterken

Kempen regio | Mol
24.02.2021 - 16.44u
Door: Mark Jaspers

Mol stapt mee in het 'Kempenpact 2030'. Dat besliste de gemeenteraad. Het pact is een bondgenootschap tussen gemeenten, provincie, sociale partners, Kempense parlementairen en verschillende sociaaleconomische actoren.

Kempenpact2030 is een afspraak die de Kempen met zichzelf maakt: tegen 2030 samen de beste Kempen worden die we willen zijn! Op www.Kempenpact2030.be vind je een omschrijving van de projecten en hun actiepunten.

Drie hoofdthema's keren voortdurend terug in het Kempenpact2030 en sluiten aan bij de drie ambities van onze gemeenschappelijke horizon. Samen willen we bouwen aan een Kempense samenleving die:

· innoverend en ondernemend is

· duurzaam is

· en warm, zorgzaam en inclusief is

Vertrekkend vanuit deze allesomvattende visie brengt ieder Kempenpact2030-project een bijdrage tot deze drie ambities.

Kempenpact2030-projecten

Het Kempenpact2030 is niet alleen een gezamenlijke visie van mensen en organisaties met een warm hart voor de Kempen. Het verenigt ook acties om deze ambitie waar te maken.

Acties die in heel de Kempen – ook in onze gemeente – voelbaar zullen zijn. Deze acties werden gebundeld in tien strategische projectlijnen, bijkomende zitten al in de pijplijn. In de toekomst kunnen deze aangevuld worden met nieuwe waardevolle initiatieven.

De omschrijving van deze projecten en hun actiepunten vind je op                        www.Kempenpact2030.be

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto