Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mollenjogging Poederlee : niet te missen

Mollenjogging

PC Mollenhof Poederlee organiseert op zondag 16 april 2023 de vierde editie van de Mollenjogging. Na een succesvolle herstart van vorig jaar met 300 deelnemers, waaronder 100 voor de kinderreeksen, werden opnieuw voor dit loopevent twee unieke omlopen over asfalt- en boswegen uitgestippeld langs de mooiste plekjes van Poederlee.  

Het parcours met een lengte van 5,4 km is ideaal voor de beginnende loper. Zij maken dit jaar onder andere een passage langs de Aa. Voor de lopers met zin in een langere afstand is er een traject van 10,4 km uitgestippeld. Die passeert opnieuw langs de 'Molshoop'..., dit jaar in de andere richting.  Ook de kleinsten kunnen tijdens verschillende kinderreeksen hun looptalenten tonen. Meer info op www.pcmollenhof.be/mollenjogging.

Start en aankomst vinden plaats in de tuin van PC Mollenhof, Lichtaartsesteenweg 1, Poederlee. De kinderreeksen starten vanaf 13.30u. Het inschrijvingsgeld voor de kinderreeksen is €2. De gezamenlijke start van de 5,4 en 10,4 km vindt plaats om 14.30u. Het inschrijvingsgeld hiervoor is €7 (of €5 indien u lid bent van Falos Sport). Inschrijven kan reeds op voorhand via de website, de betaling gebeurt ter plaatse. Vooringeschreven kinderen krijgen een gratis hotdog." 

Mollenjogging

Deel dit artikel