U bent hier

Molse Open Vld afdeling levert record aan kandidaten

Mol
26.04.2019 - 09.19u
Door: Mark Jaspers

Open Vld pakt uit met niet minder dan drie kandidaten uit Mol. Met Bart Van Marcke, ex-gemeenteraadslid in Mol, worden er dat quasi vier. Een duidelijk signaal dat Open Vld gelooft in de Molse Open Vld-afdeling én haar mensen.

"Geen enkele andere Antwerpse stad of gemeente levert zo veel kandidaten voor de parlementsverkiezingen," stelt een zichtbaar fiere voorzitter Nurcan Kurnaz.

Voor de federale Kamer zijn Nurcan Kurnaz (nr. 11 Kamer) en Bas Van Olmen (nr. 19 Vlaams Parlement) kandidaat, in Mol voorzitter van respectievelijk Open Vld+ en Jong VLD. Bas zit ook in de gemeenteraad.

"Ik voel me thuis op de lijst van lijsttrekker-ondernemer Christian Leysen", vertelt Nurcan "Zijn sociaal ondernemerschap is erg vooruitstrevend, evenals zijn creatieve ideeën over mobiliteit."

110 jongeren

Bas wil met zijn 26 lentes de stem van de jeugd laten horen: "Open Vld is dé partij waar jongeren aan bod komen. In totaal zijn er maar liefst 110 jongeren kandidaat in gans Vlaanderen voor Open Vld. Daarnaast ligt een correcte fiscaliteit en kwaliteitsvolle justitie me nauw aan het hart. Zo betalen zeker de alleenstaanden in ons land te veel belastingen. "

13 werken

Bart Van Marcke (nr. 13 Vlaams Parlement) is terug van nooit helemaal weg geweest uit Mol. Zo is hij steeds voorzitter van vzw de Galbergen gebleven en is hij sinds kort schepen van o.a. mobiliteit en onderwijs in Bonheiden. "Beleidsdomeinen waar Vlaanderen sterk op weegt. Met mijn 13 werken van Van Marcke, wil ik de lokale stem zijn op het Vlaamse niveau."

Schoofs steunt

Moeten we u tot slot Hans Schoofs (nr. 31 Vlaams Parlement) nog voorstellen? Hij steunt de liberale lijst als 3e lijstduwer Vlaams. Hans Schoofs: "Een Kempische vertegenwoordiging in het Parlement is nodig. Alleen zo kunnen we wegen op bovenlokale dossiers, zo is er nog werk aan de winkel voor het spoorwegenaanbod van en naar de Kempen. Daar zet ik graag mee mijn schouders onder.
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto