Samen met haar andere zomerse activiteiten is ook zaterdag 20 augustus een datum om naar uit te kijken. Op die dag richten zij hun jaarlijks Groot Mosselfeest in.

Een mosselfeest waar zij al vele jaren kunnen rekenen op de bereidwillige medewerking van velen. De club kan ieder jaar rekenen op veel gemotiveerde helpers en dat maakt het harde werk veel lichter.

Maar ze hebben natuurlijk veel sympathisanten nodig die komen eten en drinken.Daarom vragen ze ook dit jaar weer aan al haar leden en aan de pers om dit mosselfeest zo veel mogelijk kenbaar te maken. Iedereen moet kunnen genieten van hun heerlijke mosselen.

Ook andere gerechten staan op het menu. De mosselen dit jaar zijn trouwens van superieure kwaliteit heeft de leverancier ons verzekerd. Het menu ziet er ook dit jaar weer gevarieerd uit. Zeeuwse mosselen met frit of brood, Kip met jagersaus of appelmoes en lekkere vers gemaakte koude schotels. Een kindermenu ontbreekt natuurlijk ook niet. Als dessert zijn er lekkere taart en ijsjes.

Waarom de club al deze moeite doet is in de eerste plaats om de leden eens extra te verwennen want zij zijn de reden van het bestaan van de club. En met de inkomsten van deze eetdag kunnen zij de werking van de VZW voor een belangrijk deel financieren. Het is dank zij dit mosselfeest dat zij de club laten draaien op een laag jaarlijks lidgeld.

Dit jaar gaat het mosselfeest door op zaterdag 20 augustus vanaf s middags tot tien uur s avonds in de ruime kantine van de school aan Dikberd 25 te Herentals. Iedereen is welkom en inschrijven op voorhand is niet nodig.

Meer info over de club, over de lessen en over het socialiseren van honden kan bekomen worden op de site van de club www.bavootje.be of via email info@bavootje.be . Ook tijdens de lessen op woensdagavond of zaterdagvoormiddag is iedereen welkom voor info over de club. De club is ook op Faceboek via http://www.facebook.com/pages/Hondenschool-StBavo/223256484381511