Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mosselfeest Jan Bertels Vooruit : 560 sympathisanten genieten @'t Hof, 'populariteits-meter'

Jan Bertels Mosselfeest 2024

Het 'Mosselfeest met Jan Vooruit' haalde zondag zo'n 560 sympathisanten en levensgenieters naar 't Hof Herentals.  

Mama Marleen D. (48) uit de Molekens :  'Ik zie dit ook als een populariteits-poll onder de Herentalsenaren.  Ik zag ook veel volk van Nodderwijk en Morkhoven.  De Jan doet héél veel voor de mensen.  Deze mosseldag bewijst dat de Herentalsenaar hem zéér erkentelijk is.   

Géén niet nagekomen beloften, zoals al die N-VA schepenen wél te vaak doen en zich in heel Herentals belachelijk maken.  En dan heel het grondgebied maar volhangen met vervuilende verkiezingsborden en de kieswet over uitgaven flagrant en massaal overtreden.   Ergerlijk en ziekelijk gewoon!  

We hebben familie wonen in Leuven Heverlee.  Daar is de Vooruit-burgemeester Mo Ridouani  heel populair.   Echt dicht bij alle mensen.     Onder de slogan 'Méér met Mo' kijkt iedereen in Leuven met vertrouwen naar zondag. 

In Hertals klinkt de slogan 'Méér met Jan'.

Welle gaan zondag zéker stemmen, klein 'efforeke' voor de Jan, grote gevolgen voor onze geliefde stad en onze gezellige deelgemeenten,  yes!"

Foto's NNieuws.

Kandidaat-burgemeester lijsttrekker Jan Bertels (r.) samen met Kirsten  Dewaelheyns (plaats 8)

Kandidaat-burgemeester lijsttrekker Jan Bertels (r.) samen met Kirsten Dewaelheyns (plaats 8) : "Dagelijks werk ik met gemeentes in Vlaanderen, voornamelijk binnen sociale zaken, om te zorgen dat geen enkele burger verloren loopt in de dienstverlening. Ik wil samen met jullie de bureaucratie doorbreken en ervoor zorgen dat iedereen de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft."

Grote Markt 35, Herentals, België

Jan Bertels Mosselfeest 2024

Deel dit artikel