Toeristische rondrit van +/- 150 km met de motor , vertrek tussen 07.30 en 12.00 uur , aankomst naar keuze, te 2440 Geel Kollegestraat (speelplaats kollege).

De rit is bepijlt en kan op gps (Garmin) worden ingelezen.

Organisatie door de Blue Bikers die ontstaan zijn in het begin van 2005.

Enkele politiemensen van Geel besloten om gezamenlijk een ritje met de motor te maken.

Even later en naar aanleiding van de mindere gezondheidstoestand van een collega werd het idee geopperd om een "benefiet" in te richten. Zo ontstond dan ook de noodzaak om een club op te richten.

De naam van deze club lag dan ook voor de hand, Blue Bikers verwijzende naar onze afkomst.

Ondertussen heeft de club het doel om:

Collegialiteit en kameraadschap tussen politiemensen, van zowel lokale als federale politie en het calogpersoneel werkzaam bij de politie te bevorderen

Bevorderen en uitbouwen van de samenwerking met leden van andere diensten zoals brandweer, douane, parketmedewerkers etc ( niet limitatief )

Het veilig motorrijden promoten

In 2006 werd de eerste benefiet motorrit georganiseerd door de Blue Bikers. Onze club telde toen een twintigtal leden. Ondertussen, 2017, tellen de Blue Bikers 64 leden.

Zondag 21 mei 2017 zijn we toe aan het twaalfde treffen voor een goed doel.

Het grootste deel van de opbrengst van het treffen van 2017 zal geschonken worden aan de VZW Benjalien.

Benjalien is een huis waar personen met een beperking en hun persoonlijke assistent kunnen verblijven gedurende de dag, om samen allerlei activiteiten te doen.
Op deze manier is er sprake van een groepsgebeuren en is het gezin vrij van de zorg voor hun familielid gedurende de dag.

Er is plaats voor 6 personen met een beperking én hun assistent per dag en we werken van maandag tot zaterdag. Je kan inschrijven voor één of meerdere dagen.
Enkele voorbeelden van onze dagactiviteiten : wandelen, zwemmen, fietsen, koken, schommelen, voorlezen, knutselen, muzikale activiteiten, snoezelen, jacuzzi, daguitstappen....
Sinds kort zijn we de fiere eigenaars van twee electrische rolstoelfietsen.

Het adres van VZW Benjalien :Geneberg 15 te 3945 HAM
Ingang via MezenstraatRekening nummer iban : BE72 3630 9355 4116
bic : BBRUBEBB

Iedereen is welkom.

Vanaf 14.30 uur worden onze gasten verrast met een optreden van de "Ron Elly Band".

Omstreeks 16.30 uur zal de burgemeester van de stad Geel, mevrouw Vera Celis overgaan tot uitreiking van de cheque aan de verantwoordelijke van het goede doel.

Inlichtingen kunnen ingewonnen worden via onze website:

http://www.Blue-Bikers.be of bij de bestuursleden.

http://www.benjalien.be