Op zaterdag 28 juni wordt om 16u de start gegeven voor de inmiddels 11e “24u van Westerlo Mountainbike” De vergunningen en toelatingen zijn binnen, de parcoursbouwers hebben hun plannen uit de doeken gedaan... Het aftellen kan beginnen naar deze uithoudingsproef doorheen het natuurgebied het Riet, in de omgeving van het Kasteel de Merode, de prachtige bossen en dreven waar grondgebied Herselt & Westerlo worden gescheiden door de Nete.

Het succes van de afgelopen 10 edities geeft al aan dat de 125 beschikbare plaatsen wel eens snel kunnen uitverkocht zijn. Ook voor de solo's krijgen we steeds meer vragen. (editie 2013 25 solo’s aan de start)

Voor de supporters is er naast de gezellige camping natuurlijk ook de feesttent voorzien met de nodige ambiance met op zaterdag-avond de 24uur fuif met dit jaar discobar Music N More!  De inkom is zoals steeds gratis! Vergeet ook niet dat er in Westerlo op dat moment de jaarlijkse braderij plaatsvindt dus genoeg te zien.

Noteer de datum alvast met stip in jullie agenda: zaterdag 28 juni om 16h begint het spektakel opnieuw. 24h afzien en genieten tegelijkertijd. Mis deze afspraak zeker niet !!

Ben je op zoek naar dé teambuilding activiteit in jouw vereniging of bedrijf ? Wil je wedijveren met de besten of ga je puur voor de uitdaging of voor de kick ? Stel een team samen: enkel mannen, enkel vrouwen of doe het gemengd !!! Of nog beter, voor de echte waaghalzen, ga de uitdaging aan en rij 'em solo !!!!

Inschrijven kan vanaf 1 maart via www.mtbwestel24uur.be Hier kan u ook alle extra info bekomen.

Zoals steeds wordt de opbrengst onder een aantal goede doelen verdeeld.  Vorig jaar is er in totaal zo’n 13.000 euro uitgedeeld!

MTB Westel belooft in ieder geval dat je een onvergetelijke 2-daagse zult beleven.