U bent hier

Music Hotel Renesse kleurt volledig Kempens

Geel | Internationaal
22.06.2019 - 09.36u
Door: Lex Verellen

Reisorganisatie Happy Weekends uit Geel pakt dit najaar opnieuw uit met een bijzonder reisconcept. Van 13 tot 15 december 2019 huurt ze in het Zeeuwse Renesse een volledig 4-sterrenhotel af. Vrijdag- en zaterdagavond komen er 2 bands optreden.

Met Diamonds on the Rocks en De Bonanzas kleurt Music Hotel Renesse volledig Kempens.

Najaar 2018 trok Happy Weekends met de Arendonkse coverband Swizzle naar een hotel in de buurt van Zoutelande en doopte dat om tot Hotel Swizzle. De band trad 2 avonden op in de zaal van het hotel. 200 fans en andere muziekliefhebbers kwamen logeren.

"Het werd een ongelooflijk feestje", getuigt zaakvoerder van Happy Weekends Paul Huysmans, die het concept bedacht. Deze aftermovie, waarin je ook acteur Ben Segers herkent, geeft een idee:
https://www.facebook.com/HappyWeekends.be/videos/969668033203529/

Nog vorig jaar nam Happy Weekends 2 Kempense bands mee op de cruiseferry Zeebrugge-Hull-Zeebrugge. In september waren dat De Bonanzas en een maand later Diamonds on the Rocks. Ze speelden 2 avonden in de showbar van de nachtferry, ook met groot succes en met telkens meer dan 100 fans die mee reisden.

Nieuwe formule

"De ervaring met Hotel Swizzle en de cruises met de twee andere bands inspireerden ons tot de formule van Music Hotel Renesse", legt Paul Huysmans uit. "Vrijdagavond nodigen we Diamonds on the Rocks uit voor een concert van twee keer een uur. Zaterdagavond komen De Bonanzas optreden voor een avondvullend programma.

Ze spelen in de zaal van het hotel met 80 kamers, dat we volledig afhuren. Het is een schitterend 4-sterrenhotel in de Zeeuwse badplaats Renesse met wellnessfaciliteiten, een voortreffelijke keuken en vlakbij de duinen en het strand gelegen. Overdag kunnen de deelnemers gaan wandelen op het strand, een pintje drinken in een strandbar, kerstshoppen in het centrum of zwemmen in het hotelzwembad. 's Avonds zijn er dan de concerten en na afloop stap je meteen je bed in."

Twee topbands

Diamonds on the Rocks profileert zich als dé Neil Diamond Tribute Band en bestaat uit topmuzikanten uit de regio Herentals. De Bonanzas hebben hun thuisbasis in Retie-Dessel en spelen bekende nummers uit de jaren '50 en '60. De band vierde vorig jaar zijn 10-jarige bestaan in een maanden op voorhand uitverkochte gemeenschapszaal Den Dries in Retie.

Praktisch

Music Hotel Renesse vindt plaats van 13 tot 15 december 2019. Prijs: Prijs: € 267 p.p. incl. 2x overnachting met ontbijtbuffet, 2x 4-gangen dinerbuffet, 2x aperitief, 2 liveshows, gebruik wellnessfaciliteiten, verblijfstaks. Geen singlesupplement. Busvervoer mogelijk vanuit Arendonk, Herentals en Wommelgem.
Meer info en reservatie: Happy Weekends, Stationsstraat 93, 2440 Geel, www.happyweekends.be, tel. 014 757116.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto