Music For Life heeft dit jaar meer dan 5 miljoen euro opgebracht, bijna dubbel zoveel dan de vorige editie. Dat werd zopas bekendgemaakt tijdens de slotshow vanuit het provinciaal domein De Schorre in Boom. In totaal werden er 3.345 acties gehouden voor 1.045 goede doelen.

'Er zijn echt geen woorden voor het onvoorwaardelijke engagement dat we hebben gezien. Zo veel mensen, jong en oud, die zelf al harde klappen door het leven hebben gekregen en zich toch met hart en ziel hebben ingezet om iets te doen voor andere mensen. Dat is zo mooi, zo hoopvol!'

Op de laatste dag van de liefdadigheidsactie van Studio Brussel presenteerden presentatoren van vier VRT-radiozenders samen voor 'De Warmste Radio'. De live-uitzending werd tegelijkertijd op Studio Brussel, MNM, Radio 1 en Radio 2 uitgezonden.

In totaal werd er geld ingezameld voor 3.345 acties en 1.045 verschillende goede doelen. Vorig jaar waren dat nog 2.040 acties, goed voor 2.727.405 euro.

"Nog nooit heeft een solidariteitsactie in Vlaanderen zoveel mensen in beweging gezet. Iedereen heeft echt voor iedereen gezorgd", besluit Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen.