Vierhandig Klavier en literaire omkadering met Fleur Claesen, Nel Swerts & Luc Huygens op zondag 7 mei 2017 van 11u tot 12u

Deze twee talentvolle pianisten uit eigen streek spelen enkele hoogtepunten uit de pianoliteratuur. Zowel Fleur als Nel begonnen hun pianostudies aan de muziek-academie te Turnhout en zijn allebei Cantabile-laureaten voor piano. Nadien hebben zij hun pianostudies verder gezet aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Antwerpen waar zij hun 'Meestergraad Piano' hebben behaald. De vierhandige klavierwerken worden afgewisseld met literaire werken gebracht door Luc Huygens.

Vanaf zondag 1 oktober 2017 start het vijfde seizoen aperitiefconcerten van

Musica Meridiana vzw in HOF ter RIELEN, Turnhoutsebaan 181, 2460 Kasterlee.

De 7 aperitiefconcerten vinden plaats op de eerste zondag van de maand beginnende op 1 oktober 2017 en zullen eindigen op zondag 6 mei 2018 ( in januari is er geen concert en het concert van 1 april 2018 (Pasen) wordt verschoven naar zondag 8 april 2018).
Elk aperitiefconcert begint om 11u tot 12u en de inkomprijs bedraagt 15 €.
Een gratis aperitief wordt u aangeboden voor het concert.

Zoals afgelopen seizoen zal er een verscheidenheid van ensembles aanwezig zijn, alsook talentvolle musici uit de regio, gaande van strijkers tot blazers en piano.

U kunt zich nu reeds inschrijven voor het nieuwe seizoen 2017-2018.

Lid-Abonnement: u betaalt 80 € per persoon voor de 7 concerten: u krijgt het programmaboekje thuis opgestuurd in september , u krijgt een gratis aperitief aangeboden voor het concert en
u hebt voorbehouden plaatsen in de zaal.

Mecenaat-Abonnement: u betaalt 100 € per persoon voor de 7 concerten: dezelfde voorwaarden als het lid-abonnement en u wordt opgenomen op de mecenaatslijst in het programmaboekje.

Indien u nog niet bent opgenomen in het adressenbestand van vzw Musica Meridiana of uw mail- of postadres is gewijzigd dan kunt u dit via dirk.noyen@skynet.be of op onderstaand adres doorgeven.

Het nieuwe jaarprogrammaboekje aperitiefconcerten seizoen 2017-2018 wordt u in de maand september opgestuurd. U kunt tevens adressen van vrienden, familie en muziekliefhebbers doorgeven die graag de nieuwe flyer wensen te ontvangen.
Bekijk ook onze website www.musicameridiana.be

HOF ter RIELEN beschikt over een ruime parking en indien u met het openbaar vervoer wilt komen, is er een bushalte - Kasterlee Eikenlaan – die vlak aan Hof ter Rielen ligt ( De Lijn 305 & 490).

Na elk concert kunt u iets drinken of een zondagsmenu of à la carte eten.

Musica Meridiana vzw Betekomsesteenweg 70 3130 Begijnendijk
IBAN code: BE80 3300 7045 3477
BIC code : BBRUBEBB

www.musicameridiana.be