Jeugdbrassband Kempenzonen organiseert op 3 november een muzikale speeldag voor de kleuters van Tielen. De mascottes Cor en Net nodigen de kinderen uit om samen te spelen, dansen, zingen en knutselen. Ze gaan ook aan de slag met muziek. Zelf je eigen instrumentjes bouwen of slaan op een echte trommel? Het kan allemaal!

Op donderdag 3 november organiseren wij, jeugdbrassband Kempenzonen, een leuke speeldag voor kleuters en kinderen van het 1ste leerjaar. Cor en Net nodigen iedereen uit om samen te spelen, dansen, zingen en knutselen. We gaan ook aan de slag met muziek.

Zelf je eigen instrumentjes bouwen of slaan op een echte trommel? Het kan allemaal! Deze dag is helemaal gratis, maar omwille van praktische redenen vragen we u wel op voorhand in te schrijven. Ook inschrijven voor een halve dag is mogelijk. Heeft uw kleuter (kind) zin om zich een dagje te amuseren met vriendjes en vriendinnetjes? Lees dan zeker de praktische informatie hieronder!

VOOR WIE: Kinderen van 3 tot 6 jaar (geboortejaar: 2005-2008) WANNEER: Donderdag 3 november Brengen: 8u00 - 9u00 Afhalen: 16u00 - 17u00 HALVE DAG? Kinderen die een halve dag komen, kunnen afgehaald/gebracht worden tussen 12u00 en 13u00 WAAR: Jongensschool Kerkstraat 1, Tielen MEEBRENGEN: Lunchpakket (tien- en vieruurtje worden voorzien) reserve onderbroekje (indien nodig) INSCHRIJVEN: Inschrijven is noodzakelijk.

Bel hiervoor naar Joke Nuyts op 0495 412587 of email naar cornet@kempenzonen.be . Inschrijven kan tot uiterlijk 25 oktober Hebt u vragen of wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren via email cornet@kempenzonen.be of op het nummer 0495 41 25 87 . Hopelijk tot dan