U bent hier

Mysterieuze kinderwandeling in Teunenberg van kunstenares Agnes Janssens

Neteland | Olen
08.09.2021 - 10.55u
Door: Herman Gezelle

Op zaterdag 25 en zondag 26 september organiseert het lokaal bestuur in samenwerking met lokale kunstenares Agnes Janssens een kinderwandeling in domein Teunenberg.

De wandeling is ideaal voor gezinnen met kinderen maar ook volwassenen die houden van een beetje magie kunnen de wandeling zeker smaken.

Zoektocht naar het magische boek van het Drakenbos

Wist jij dat er in de bossen van Teunenberg een drakenkoninkrijk verscholen ligt? Al eeuwenlang wonen er prinsen en prinsessen die een lieve draak als huisdier hebben.

'De draken werden allemaal getemd door stoere drakenridders. In 'Drakenrijk' is iedereen gelukkig en tevreden.

Maar op een dag zijn er geruchten dat de Grote Krikkedol op weg is naar Drakenrijk. Dat is heel slecht nieuws want de Grote Krikkedol is een reusachtige vuurspuwende draak die het gemunt heeft op de lieve draakjes en hun baasjes.

De koningin van Drakenrijk wil het gevaarlijke monster dan ook zo snel mogelijk uitschakelen maar dat kan alleen maar met een geheimzinnige magische formule die beschreven staat in een eeuwenoude tekst. Iedereen is wanhopig op zoek naar deze tekst maar niemand weet waar die te vinden is.

Ga jij mee op zoek naar de tekst en magische formule om de bewoners van Drakenrijk te redden uit de klauwen van de Grote Krikkedol?'

Praktisch:

Zaterdag 25 en zondag 26 september, domein Teunenberg, Boerenkrijglaan 51e.
De wandelingen starten om 13.00 uur. Om de 15 minuten start er een wandeling en per wandeling kunnen maximaal 25 personen deelnemen.
Deelnemen aan de wandeling kost 2 euro.

Vooraf inschrijven is nodig en kan via www.ticketgang.be (zoekterm: Olen) of aan het loket bij Vrije Tijd.
De wandeling is toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelgebruikers.  Foto rr.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto