De N-VA Herentals heeft donderdagochtend de treinreizigers vanaf 6u verwend met de jaarlijkse Valentijnschocolaatjes. De N-VA deelde ook een pamflet uit met daarop de vraag naar een betere stationsomgeving.

Naar jaarlijkse gewoonte trakteert de N-VA op Valentijn alle reizigers op een chocolaatje.

Voorzittter N-VA Arnout De Cuyper : 'Verder hingen we de actie van deze morgen op aan de plannen m.b.t. opwaardering van de stationsomgeving.

N-VA Herentals is tevreden dat er eindelijk werk gemaakt wordt van de verloederde stationsomgeving en beseft zeer goed dat deze ambitieuze plannen niet van vandaag op morgen kunnen worden uitgevoerd. De tijd van plannen en studies is echter stilaan voorbij.

De N-VA zal in de gemeenteraad dan ook aansturen op het spoedig verloop van dit dossier. Als het stadsbestuur hier prioritair werk van wil maken, vindt het in de N-VA altijd een partner.'









































































Met bijkomende vragen kunt u altijd bij mij terecht.



Alvast bedankt en vriendelijke groet,



Arnout De Cuyper













Van: Arnout Decuyper [mailto:arnout.decuyper@n-va.be]
Verzonden: woensdag 13 februari 2013 14:59
Aan: 'arnout.decuyper@n-va.be'
Onderwerp: N-VA Herenals - Valentijnsactie 14/02, 06.30 uur - station Herentals



Beste dames en heren van de pers





Morgen, donderdag 14 februari verzamelt N-VA Herentals naar jaarlijkse gewoonte vanaf 06.30 uur aan het station van Herentals. Voor Valentijn trakteren we alle reizigers op een chocolaatje. Daarnaast willen we ook onze ideeën voor de ontwikkeling van de stationsomgeving onder de aandacht van de reizigers brengen.



U bent van harte welkom!



06.00 uur is natuurlijk vroeg, daarom bezorgen we jullie graag in de loop van de voormiddag enkele foto’s van onze actie.



Hopelijk tot dan,



Vriendelijke groet,



Arnout





Arnout De Cuyper

voorzitter N-VA Herentals

0498 33 51 71