U bent hier

N-VA : 'Ondergrondse parking aan winkelstraat'

Herentals
02.03.2018 - 17.47u
Door: Herman Gezelle

'Met de nu 2 kOsh-campussen in de buurt, de Zandstraat en de Lierseweg wordt de parkeerdruk op de Molenvest en het aanpalend deel van de Lierseweg stilaan onhoudbaar', klinkt het bij N-VA Herentals.

'Deze parkeerdruk die zeker met de komst van de kunstencampus gaat verhogen, kan opgelost worden met een ondergrondse parking, zodat de leerkrachten en leerlingen maar ook de buurtbewoners vlot hun wagen kwijt kunnen. Bovendien is het een uitgelezen kans om een parking te voorzien pal aan de winkelstraat.'

N-VA Herentals vreest een verkeersinfarct en komt met een concrete oplossing: een ondergrondse parking. De oppositiepartij brengt dit voorstel als toegevoegd punt op de gemeenteraad van dinsdagavond. (pp)

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto