De N-VA heeft nu ook in Vorselaar een afdeling opgericht. De volgende maanden wil de N-VA zich vooral kenbaar maken en naar de inwoners van Vorselaar luisteren.

 N-VA gaat van start in Vorselaar 

N-VA Vorselaar houdt deze week de oprichting van haar nieuwe afdeling boven de doopvont. “Tot voor kort was er geen N-VA-werking in Vorselaar, maar met een aantal mensen wilden we ervoor zorgen dat N-VA ook hier alle inwoners ten dienste kan zijn,” zegt een enthousiaste voorzitter Herman Casteur. 

Opvallende medestichter is Jozef Bakelants. Jozef zetelt in de gemeenteraad voor AMA en zal vanaf nu de N-VA vertegenwoordigen.

“Deze keuze naar de N-VA was voor mij een logische,” aldus Bakelants. “De consequente manier waarop de N-VA aan politiek doet charmeert mij. Ik zal hun rechtlijnigheid en hun Vlaamsgezinde reflex vertalen in de gemeenteraad van Vorselaar.”

 In het najaar plant de afdeling haar eerste activiteit. “We zullen ons in Vorselaar laten zien en in de eerste plaats vooral luisteren naar onze inwoners,” geeft voorzitter Herman Casteur aan.  

De bestuursploeg bestaat verder nog uit penningmeester Davy Van Hemelen en enkele enthousiaste medewerkers achter de schermen. “De politieke ervaring van ons gemeenteraadslid Jozef is voor ons een enorme troef. Onze N-VA-afdeling in Vorselaar neemt hiermee een mooie start,” sluit Herman Casteur af.

Voor meer informatie en contactgegevens kan u terecht op www.n-va.be/vorselaar.

Herman Casteur
Voorzitter N-VA Vorselaar, 0494 92 67 59

herman.casteur@n-va.be

www.n-va.be/vorselaar