Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober zullen N-VA en Open Vld op één lijst opkomen in Kasterlee. 'Het kartel is een combinatie van ervaring en jeugdig enthousiasme,' zegt Jeroen Van de Water N-VA.  'Dat blijkt uit de 4 volgende kandidaten:

Jef Van Hemelen is 72 jaar en sinds een aantal jaren ere-gemeenteraadslid. Professioneel is hij heel zijn leven monteur centrale verwarmingen geweest en kom je hem op veel plaatsen in Kasterlee tegen.

Jo Van de Water is 60 jaar en is de zoon van de oud-burgemeester van eerst Lichtaart en dan Kasterlee, Gildard Van de Water. Jo zit al 6 jaar in de gemeenteraad, waar hij vooral ten strijde trekt tegen de massale kaalkap in onze gemeente en de mogelijke komst van een IOK containerpark in Achterlee. Jo is ook stadionomroeper bij de thuiswedstrijden van voetbalclub De Kempen.

Jolien Cremers is 38 jaar en fiere mama van 4 kinderen. Ze woont in Kasterlee en is leerkracht geschiedenis in het Helig Graf in Turnhout.

Tenslotte is er Marcel Van Mechelen, 67 jaar, gepensioneerd kaderlid van KBC Corporate Banking en geboren en getogen "pompoenpapeter". Marcel is in heel wat Kastelse verenigingen actief geweest, waaronder Chiro, JeKa, volleybal, voetbal, toneelkring,... en lid van NEOS.'

Foto vlnr: Jef Van Hemelen, Jo Van de Water, Jolien Cremers, Marcel Van Mechelen. (pb)