U bent hier

Na de spektakelmatchen eindelijk die eerste overwinning voor Real?

Herentals
19.10.2018 - 07.03u
Door: Mark Jaspers

Vrijdag 19 oktober - 21u15: Real Noorderwijk – La Squadra Mouscron

Opnieuw een thuiswedstrijd voor onze jongens morgen. De vorige wedstrijden zorgden voor heel veel spektakel maar slechts 2 punten. Zowel Antwerpen, Halle-Gooik als Hasselt waren onder de indruk van onze sterkte, spijtig genoeg leverde dit te weinig resultaat op.

Toch is er maar één manier om dit recht te zetten en dat is winnen. Het Moeskroen van dit jaar is echter een veel sterkere ploeg dan deze van vorig seizoen en wij missen onze kapitein door schorsing. Het loopt wat moeilijk op dit moment op en naast het veld maar dat hadden we verwacht met onze zeer zware start en de erg hoge ambitie.

Geen Jos Willems voor de aftrap deze keer maar de BV's komen in de toekomst nog aan de beurt en de kentering komt, zeker weten. Hopelijk net als de vorige wedstrijden veel toeschouwers, telkens vollen bak in de eerste twee thuiswedstrijden.

Schreeuw onze jongens naar de eerste overwinning. En laten we toch ook genieten van het mooie Futsal, geen managers of matchfixing, super DJ die zorgt voor extra sfeer en niet te vergeten, we zijn de goedkoopste club in 1e nationale (slechts 5€ inkom), daar blijf je toch niet voor thuis.

Supporters op post, we rekenen op jullie.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto