De ticketverkoop voor het folk-, en familiefestival Na Fir Bolg in Vorselaar loopt als een trein. Op 4, 5 en 6 juli staat Na Fir Bolg garant voor een topaffiche maar ook voor gratis camping voor de festivalgangers, gratis wc voor de festivalgangers, gezond en ongezond eten, Westmalle en Guinness van 't vat, en een pak kinderanimatie.   Wedstrijd : NetelandNieuws geeft 5 weekendtickets weg. 

Mail het juiste antwoord met uw adres en naam naar redactie@nnieuws.be VOOR 3 juli om 23u.  Prijsvraag : ' De hoeveelste editie van Na Fir Bolg loopt volgend weekend ?'

Als je gewonnen hebt, krijg je een mail van ons.   De tickets liggen klaar aan de kassa op uw naam en code 'Nnieuws'.  Succes!

Info programma en tickets: www.nafirbolg.be

Organisator Filip Van den Broeck : 'We gaan ons 20-jarig bestaan in goed gezelschap vieren, dat staat vast. Op vrijdag zijn onze gasten het traditionele Boombal, Ars Vivendi, Eva Deroovere & The Whodads, Daan en Pie p.klein. Op zaterdag zijn onze gasten LQR, Kadril, Hannelore Bedert, Maaike Oubouter, Frank Boeijen, Neeka, The Black Tartan Clan, Daithi Rua, Natives en Berlinski Beat.

Op zondag zijn er dan de Harmonie van Vorselaar, Zjef Vanuytsel (met Micheline Van Hautem en Wiet Van de Leest van Rum), Stoomboot, Kapitein Winokio, Kalio, Urbanus en de fanfaar, Steve Bailey, Cluricauns en Corvus Corax. Misschien zijn onze Rode Duivels ook nog van de partij, maar als ze kletsen hebben gekregen van de Duitsers of de Amerikanen, nemen de Sexy Jametten graag hun plaats in.'